• Το μπαλέτο είναι υπερόχο. Το Κλασικό Μπαλέτο είναι η κύρια, η πιο άρτια έκφρασή του. Γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος συμμετρικά, βελτιώνει και διορθώνει τη στάση της σπονδυλικής στήλης και των άκρων, αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών και επιδρά θετικά στην ψυχοπνευματική ισορροπία και την πολιτισμική τους ανάπτυξη. Διδάσκουμε σύμφωνα με το Σύστημα R.A.D. (Royal Academy of Dance), όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν υπό την εποπτεία του Βρετανικού Συμβουλίου ανά ένα ή δύο χρόνια. Τα τμήματα προκύπτουν ανάλογα με την ηλικία και τις γνώσεις των μαθητών στο χορό.      

    Διδάσκουμε Μοντέρνο Χορό σύμφωνα με το Σύστημα I.S.T.D. (Imperial Society of Teachers of Dancing), το οποίο προσφέρει στα παιδιά διπλώματα μέσω επίσημων εξετάσεων. Υπάρχουν τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών, που γυμνάζουν και ψυχαγωγούν τα παιδιά τη ίδια στιγμή που απολαμβάνουν τη μαγεία του χορού.

    To σύγχρονο μπαλέτο αναπτύχθηκε με βάση τις τεχνικές του κλασικού μπαλέτου. Η αναπνοή παίζει κομβικό ρόλο στην ποιότητα και την ελευθερία της κίνησης. Το σώμα είναι χαλαρό και αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το σωματικό βάρος και όχι τη μυϊκή δύναμη.

    Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

    Ξεκίνησε από τις φτωχογειτονιές και το περιθώριο των ΗΠΑ στα 70's και κατέκτησε το παγκόσμιο μουσικόχορευτικό στερέωμα. Σήμερα διεκδικεί τα πρωτεία στην ελληνική showbiz, αποκτώντας όλο και περισσότερους οπαδούς. Αυθεντικό, δυναμικό και παθιασμένο, εκφράζει ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, προσφέροντας δημιουργική εκτόνωση και μυική ενδυνάμωση. Αποτελεί αερόβια άσκηση, καθώς οι κινήσεις του είναι ρυθμικές και έντονες, με ελεγχόμενο συντονισμό ή απομόνωση των μελών του σώματος. Το Hip Hop αγαπάει τον αυτοσχεδιασμό και το προσωπικό στοιχείο του καθένα και είναι επηρεασμένο από διάφορα είδη χορού. Προωθεί τη συνεργασία, αλλά και την άμιλλα και προσφέρει απίστευτη ενέργεια και απόλαυση!

    Μια πρώτη γνωριμία με τη μουσική για παιδιά από ηλικίες 5 – 8 ετών με τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο, το παιχνίδι! Με τη μίμηση, τους πειραματισμούς και την προσωπική έκφραση, που έρχονται φυσικά και αυθόρμητα, μέσω του παιχνιδιού, μπαίνουν οι βάσεις για να κατανοήσουν τα παιδιά έννοιες όπως το ρυθμό, τη μελωδία και την ένταση. Έρχονται σε επαφή με οικογένειες οργάνων, μαθαίνουν τη σχέση της μουσικής με την κίνηση και το σώμα και ανακαλύπτουν τις βασικές ποιότητες της κίνησης που είναι χρήσιμες στον κινητικό αυτοσχεδιασμό και την έκφραση. Χτίζουμε την αυτοπεποίθηση τους και τη φαντασία τους και ταυτόχρονα γίνονται μικροί χορευτές και μουσικοί, ζωγράφοι και μαέστροι!